Ta kontakt for en uforpliktende prat

Hva synes tidligere kunder?


"Jeg kan varmt anbefale Stine. Hun er en dyktig fotograf, forbereder seg godt til fotoshoot og ikke minst er hun veldig hyggelig! Vi hadde tvillinger og en huskey i studio, og foran kamera. Det var null problem"


"Stine var med oss på bryllupsdagen til min datter. Hun fikk oss til å føle oss komfortable foran kamera. Fanget flotte øyeblikk og minner fra en fantastisk dag. Nydelige bilder som vi gleder oss til å få på veggen. Fotograf som virkelig kan anbefales""Kjempe flink, fått så mange fantastisk fine bilder i bryllupet vårt Behagelig og profesjonell dame.  Anbefales på det sterkeste!""Fantastisk flink fotograf, har brukt ho til nyfødt fotografering og søskenfotografering! Ho er utrolig profesjonell, og så flink med ungene, og ikkje minst tålmodig! Ho tar helt fantastisk flotte bilder, eg er alltid like fornøyd! 10 av 10 hver eneste gang!"


"Vi er kjempe fornøyd med alle bildene. Du har gjort et veldig grundig arbeid og vi setter pris på det. Vi sprer allerede ord om deg og det er kun det positive!

Skal gjerne benytte dine tjenester framover!" 

Kjempe flink og ikke minst utrolig dyktig, tar veldig fine bilder ❤️"Tusen takk, super fornøyd med bildene! Helt nydelige!"


"Helt nyyyyyydelige bilder" 


"Superflink fotograf! Anbefales!"


"Tuusentakk bildene ble utrolig bra! Super fornøyd!!"