Ofte stilte spørsmål

1. Hva koster fotograferingen?

De fleste kundene mine den mellomste pakken min, det ender på 19 490kr (19 890kr ved nyfødtfotografering) totalt, og inkluderer både produkter og digitale filer. 

Det er fullt mulig å kjøpe kun digitale filer, da koster fotografering og seks digitale filer 7 780kr (8 189kr ved nyfødtfotografering) totalt. 

Dersom det er behov for det, kan du få en nedbetalingsplan kostnadsfritt, slik at du får de bildene og produktene du ønsker deg. 


2. Når bør jeg bestille gravidfotografering?

Book så tidlig som du føler deg komfortabel med. Fotograferingen bør skje mellom uke 28 og 34 - alt avhenger av formen din. Dersom du føler deg vel og har energi til det, kan vi fint ta fotograferingen etter uke 34 også. 

3. Hva bør vi ha på oss?

Først og fremst noe dere føler dere vel i! Bildene deres vil bli aller finest om dere har på dere klær og farger som passer stilen på bildene - gjerne jordfarger og duse farger med lite mønster. Det er fullt mulig å låne klær av meg, men gi meg gjerne beskjed om det i forkant slik at jeg har gjort det klart til fotograferingen. 

4. Når bør jeg bestille nyfødtfotografering? 

Så tidlig som mulig! Ved bestilling av nyfødtfotografering vil jeg sette deg opp på termindato, og så fastsetter vi en dato etter at den lille har kommet. Det kommer altfor ofte inn meldinger fra nybakte foreldre som har glemt å bestille nyfødtfotografering, og hvor babyen allerede er blitt noen uker gammel. Da risikerer du å måtte velge en fotograf du egentlig ikke vil ha grunnet kapasitet. Vær tidlig ute!

Er det mulig å få uredigerte bilder? 

Nei, jeg selger kun redigerte bilder. Det er mitt varemerke og gjenspeiler kvaliteten dere får hos meg.