Ta kontakt for en uforpliktende prat

Nyfødtfotografering

Din nyfødtfotograf i Vennesla og Kristiansand

Nyfødtfotografering er en fantastisk måte å forevige de første øyeblikkene av livet til en ny baby. Det er en spesiell tid full av ømhet og kjærlighet, og å ha bilder som viser det lille mennesket i sin mest sårbare tilstand kan være svært verdifullt for familien i årene som kommer.

Det er ikke alltid like lett å huske alt fra den første tiden med en ny baby - tiden flyr fort forbi. Å ha bilder som viser de små detaljene av nyfødte - fra de små tærne til de krøllete fingrene - er en gave som vil bli verdsatt for alltid.

I tillegg til å være en sentimental gest, kan nyfødtfotografering også være en morsom og koselig opplevelse for både foreldre og baby. Jeg har lang erfaring med nyfødtfotografering og vet hvordan jeg kan få babyen til å føle seg komfortabel og rolig, slik at vi kan fange øyeblikkene med forsiktighet og omsorg.

Det kan også være en fin anledning for foreldrene til å ha noen øyeblikk av ro og avslapping mens en profesjonell tar seg av babyen. I en travel og krevende tid, kan nyfødtfotografering gi en liten pause og en mulighet til å nyte øyeblikket. Flere av mine tidligere kunder har brukt tiden til å senke skuldrene og "se" partneren sin igjen i en helt ny hverdag.

Hvordan foregår nyfødtfotograferingen?

Når dere har booket nyfødtfotografering setter jeg dere opp på termindato, deretter hører jeg fra dere så fort den lille skatten har meldt sin ankomst. Da setter vi opp en dag som passer dere å komme i studio. Vi snakker også litt om hvilke bilder dere ønsker å sitte igjen etter fotograferingen og farger/klær dere liker, slik at mest mulig er klart når dere kommer i studio og vi kan forevige akkurat de bildene dere vil ha på veggen.

I studio ligger temperaturen på behagelige 24 grader, så jeg anbefaler dere å ta med behagelige klær slik at dere klarer å slappe godt av de tre timene jeg har satt av til fotografering. De tre timene sørger for at den lille skatten får godt med mat, rene bleier når det trengs og generelt kos av sine viktigste personer ved behov.

Jeg anbefaler alle foreldre å ta bilder sammen med skatten sin, selv om jeg vet at mange ikke føler seg på sitt fresheste kort tid etter fødsel når man plutselig har en liten som skal mates dag og natt. Likevel har jeg tilgode å ha foreldre som har angret på å ta de bildene - denne tiden går forbi så innmari fort og du får aldri muligheten igjen. Og du, visste du at du får gratis sitter session om du bruker meg til nyfødtfotografering? 

Sitter session

Sitter session er en av mine favoritter - den lille skatten er ikke så liten lenger, personligheten blomstrer og skatten din er sannsynligvis strålende fornøyd med å ha lært seg å sitte. Plutselig ser de verden fra en helt annen høyde! Detter er også et strålende tidspunkt for å ta en tur til fotografen og få foreviget noen minner fra nettopp denne tiden. Jeg har mye fint tøy til låns i kundegarderoben, dersom du vil låne til deres sitter session.

Er du fortsatt ikke overbevist om at jeg er fotografen for deg? Les gjerne hva tidligere kunders erfaringer.