Ta kontakt for en uforpliktende prat

Gravidfotografering

Din gravidfotograf i Vennesla og Kristiansand

Gravidfotografering er en fantastisk og unik måte å fange øyeblikket og skape minner som vil vare livet ut. Det er en tid i livet ditt som er full av spenning og forventning, og det er noe som virkelig fortjener å bli dokumentert på en vakker og profesjonell måte. Visste du forresten at om du booker gravidfotografering hos meg, får du gratis mamma og meg-fotografering? Det kan du lese mer om på bunn av siden.

En av de største fordelene med gravidfotografering er at det gir deg muligheten til å se tilbake på denne spesielle tiden i livet ditt og huske hvordan det føltes å bære på et lite mirakel inni deg. I tiden som kommer kan du også dele disse minnene med dine kjære og fremtidige generasjoner, som vil elske å se tilbake på disse bildene og se hvor stolt og flott den vordende mammaen var.

Gravidfotografering kan også være en fantastisk måte å feire din kropp og den vakre forvandlingen den går gjennom i løpet av graviditeten, og jeg kan hjelpe deg med å finne de mest flatterende poseringene og vinklene for å fremheve din naturlige skjønnhet og eleganse under denne spesielle tiden.


Det er også en flott mulighet til å involvere din partner eller søsken til underet i magen, og inkludere dem i minnene som vil bli skapt. Å ha bilder av dere sammen kan være en fin måte å feire deres kjærlighet og samhørighet i denne spesielle tiden i livet deres.

I studio kan du velge mellom fantastiske kjoler eller andre klær og rekvisitter for å uttrykke din personlige stil, og dermed skape de perfekte bildene for deg.   

Dersom du sitter med spørsmål eller tenker at du ønsker å booke meg til å forevige magen din, hører jeg veldig gjerne fra deg!

Mamma og meg-fotografering


Mamma og meg-fotografering er en flott måte å feire båndet mellom mor og barn, og skape minner som vil vare livet ut. Det er en tid i livet ditt som går så altfor fort, og det er viktig å ta seg tid til å stoppe opp og fange øyeblikkene sammen.

Se for deg en tid langt der fremme hvor du og barnet ditt står og beundrer bildene av dere. Barnet ditt vil få følelsen av en tilhørighet og det henger klare bevis på veggen på hvor viktig denne tiden var for deg som mor.  Jeg skal gjøre mitt å fange nydelige øyeblikk mellom deg og barnet ditt, og for at bildene skal bringe frem minner om en fin og behagelig tid i studio. 

Er du fortatt ikke overbevist om at jeg er fotografen for deg? Ta gjerne en titt på hva tidligere kunders erfaring.