Din fotograferingEnten du er ute etter nyfødtfotograf, familiefotograf eller en annen type fotografering som innbærer deg og din familie, er du nå i trygge hender 🧡


Hvem er det som tar bildene hos dere? 

Du er flink til å ta bilder av partneren din og barna deres, men hva med deg selv? Det er på tide at du som mamma også får bli med på nydelige bilder, sammen med barna dine, hele familien din eller bare deg!

Det har nesten blitt en kampsak for meg - mamma skal med på bildene! Om ikke på alle, så hvert fall på noen av bildene. Sammen skal vi gi deg og dine en minneverdig dag som resulterer i nydelige bilder dere kan henge på veggen, og som gjør at mammahjertet hopper et lite ekstrahopp i brystet når du ser på de. 

Bilder betyr mye for deg, og de betyr også mye for barna dine. Visste du at det øker følelsen av tilhørighet for de små når de får se bilder av seg selv på veggen? 

Jeg kan berolige deg med at dersom du frykter fullstendig kaos i studio om du tar med barna dine, så går det faktisk greit. Tålmodighet er en dyd, og vi har god tid når vi skal forevige det viktiste du har i livet ditt. 

Hvordan er prosessen? 

Når du tar kontakt for å booke din fotografering, tar jeg kontakt så fort jeg har anledning.  Da får du kommet med dine ønsker for fotograferingen, slik at du kan få de bildene du ønsker. 


Etter at vi har pratet sammen sender jeg deg en kontrakt som må underskrives for at du skal være sikker på at datoen blir holdt av til deg. 

Det blir satt av god tid i studio eller på ønsket lokasjon. 


To uker etter fotograferingen har vi en bestillingstime i studio. Der går vi gjennom de beste bildene fra fotograferingen, og du velger de produktene og bildene du ønsker å sitte igjen med.