Barnefotografering

Hva kan jeg si? Jeg synes det er så utrolig kjekt med barn i studio, og jeg skulle gitt mye for å ha den energien de har!

Jeg har ikke studiobilder fra mitt første år selv, men et oppstilt og poserende bilde fra studio når jeg var cirka tre år gammel, og jeg må innrømme at den typen barnebilder jeg tar selv er noe jeg mye heller ville hatt på veggen hjemme. Ungene får være seg selv og får holde på med noe de synes er kjekt, enten det er såpebobler, ballonger eller noe annet kjekt. Det synes jeg gir utrolig fine bilder av fornøyde unger. 

Du lurer kanskje på hvordan selve fotograferingen foregår? Jeg setter av halvannen til fotografering og stiller med et studio med god temperatur, kjekk eller rolig bakgrunnsmusikk og sittegruppe til foreldrene. Noen unger er i sitt ess idét de kommer inn i studio, mens andre bruker litt mer tid på å bli varm i trøya - jeg har likevel tilgode å ha unger i studio som ikke koser seg. Denne fotograferingen passer for alle barn fra de klarer å sitte selv og de følgende årene. 

For flere bilder kan du sjekke ut galleriet mitt.