Ta kontakt for en uforpliktende prat

Dyrefotografering 

Din dyrefotograf i Vennesla og Krisitansand


"Tusen takk, super fornøyd med bildene! Helt nydelige!" 


Tilbud dyrefotografering!

Helgen 03.06 og 04.06 tilbyr jeg minifotografering av din firbente bestevenn i studioet mitt i Vennesla! Det blir fem plasser lørdag og fem plasser søndag - det er førstemann til mølla! For bare 990,- får du 20 minutters fotografering og én digital fil. Det vil selvfølgelig være mulig å kjøpe flere filer eller å oppgrafere til produkter. Kontakt med ved interesse eller spørsmål.


Jeg har vokst opp med hund, og for min del er det ingen tvil - dyrene våre er familiemedlemmer! Derfor var jeg ikke i tvil om at jeg også ville tilby fotografering av våre firbente familiemedlemmer. Såklart skal de også foreviges hos en profesjonell fotograf og pryde veggene!

I studio har jeg satt av god tid til fotografering for å sikre at dyret ditt føler seg trygg og bekvem før vi starter selve fotograferingen. Jeg gjør mitt ypperste for å fange dyret ditt sin personlighet, slik at bildene du sitter igjen med alltid vil minne deg om nettopp din firbente bestevenn. 

Er du fortsatt ikke overbevist om at jeg er fotografen for deg? Ta gjerne en litt på hva tidligere kunder synes om meg og bildene de sitter igjen med.