Ta kontakt for en uforpliktende prat

Barnefotografering

Din barnefotograf i Vennesla og Kristiansand

Det går så innmari fort! Tiden med små barn, den bare raser avgårde! Desto mer viktig er det å stoppe tiden hos fotografen og forevige den konstante utviklingen. Sønnen min sitt første år gikk så innmari fort, og det skjedde så mye! Når jeg ser tilbake på bildene jeg har tatt av ham blir jeg rett og slett helt varm om hjertet. Som fotograf har jeg en tendens til å utsette fotografering av ham jevnt og trutt - jeg  kan jo bare ta de en annen dag (skomakerens barn..), men jeg er så takknemlig for de gangene jeg klarer å hive meg rundt og forevige det stadiet han var i. Min oppfordring til deg er å gjøre det samme - ikke vent, men book din barnefotografering nå! 

I forkant av fotograferingen snakker vi sammen om hvilke bilder du ønsker å sitte igjen med, hva slags klær barnet skal ha på seg og bakgrunn/rekvisita vi skal bruke for å oppnå nettopp de bildene du ønsker på veggen. Jeg har også en kundegarderobe du kan låne klær fra om ønskelig.

Under fotografering hos meg er det viktig at barna trives, og vi setter av den tiden det tar om barnet ditt er sjenert eller trenger for å bli komfortabel foran kamera. Noen er i sitt ess med en gang, mens andre trenger litt tid.

Etter fotograferingen avtaler vi en dag det passer å ha visningstime i studio. Visningstimen settes opp noen uker etter fotograferingen, og vi går gjennom hvilke bilder og produkter som kan passe hos deg - jeg har valgt ut de beste bildene fra fotograferingen, og har med aktuelle produkter for nettopp dine bilder, slik at du kan se og kjenne på de før du bestemmer deg. Noen uker etter visningstimen er bildene dine klare. 


Er du fortsatt ikke overbevist om at jeg er fotografen for deg? Ta gjerne en titt på tidligere kunders erfaringer.